Sebastian Lodge

VD

Sebastian har en bakgrund från Kungliga Tekniska Högskolan där han studerade Maskinteknik med en fördjupning inom Industrial Management. Han har varit ytbärgare i försvaret och ett av hans stora intresse är alpinism vilket har resulterat i ett par år i Österrike.

Telefon: +46 70 522 59 54

Mari Tomasson

Produktions- och administrationschef

Mari kommer ursprungligen från Blekinge men bor numera i Urshult. Hon har tidigare bott i Stockholm och Österbybruk under 18 år och arbetat med ekonomi och administration under tiden, som hon tillika gör på Amon.
Mari tycker om att resa och tillbringar gärna ledig tid i naturen. Hon har bl.a. bott i en flyghangar och tankat och flugit småplan – Mari kan stoltsera med att ha flugit helikopter över Grand Canyon i USA!

Telefon: +46 477 208 61

Jonas Karlsson

Produktionschef

Jonas har varit här på Amon sedan 2005 och arbetar med det mesta, både i verkstaden och med allt som rör IT på företaget. Han bor i Tingsryd med sina två unga döttrar. Fritiden tillbringar han mest med sin familj och åker gärna ut på lite äventyr då och då, han gillar att pilla med datorer, nätverk osv, även aktiviteter som Vätternrundor och Vasalopp ligger i hans intressen.

Telefon: +46 477 208 63

Denis Lodge

Senior Advisor

Engelsman. Gift med journalist Carina och numera fembarnsfar. Denis är före detta yrkesmilitär och elitsoldat samt lärare i bland annat segling och bergsklättring! Han spelade rugby rätt hyggligt som ung och har varit på så gott som samtliga kontinenter på jorden. Han har även bott i Asien under tre år på sextiotalet. Han har aldrig bott utanför Småland sedan han kom till Sverige i början av 70-talet, så han räknar sig själv som smålänning numera. Blev utnämnd till Årets företagare i Tingsryds kommun 2012, Årets företagare i Kronoberg 2013 och Årets nätverkare i Tingsryds kommun 2015.

Telefon: +46 70 372 05 05