Stor bakgrundsbild

Om oss

Välkommen till Amon AB, Sveriges ledande leverantör av kliniskt rengjorda rör och rördelar för gaser och annan media. Vi ligger i det så kallade hästriket i Smålands södra del, närmare bestämt i natursköna Urshult, Tingsryds Kommun.

Specialister på kliniskt rengjorda rör och rördelar

Amon AB grundades 1989 och utför rengöring och avfettning av rör och rördelar för rena kliniska transporter av olika media till både industrin och sjukvården. Sedan år 2000 är verksamheten baserad i moderna lokaler i en stor industrifastighet i Urshult. Dessa lokaler innehåller en processhall med två avfettningsanläggningar, monteringsanläggning, kontor och lager. Läs mer om Amons historia här!

Ett ledande kunskapsföretag

Amon AB är även ett välrenommerat kunskapsföretag som har etablerat sig genom vår erfarenhet av standard, regelverk och tillvägagångssätt. Vi arbetar aktivt med nationella och internationella standardiseringsorgan för att uppnå enhetliga standarder för medicinska centralgasanläggningar i Norden, Europa och genom ISO, världen. Vi utvecklar kvalitetshöjande stödsystem för klinisk transport av rena medier och framställer teknisk dokumentation kring kliniska transporter som överenstämmer med europeiska regelverket.

Hur vi jobbar på Amon AB

Från noggrannhet till certifierade kvalitetsystem – det här är våra tre kärnvärden som bygger vår kultur på Amon.

Check mark logo
Rätt kvalitet, rätt kvantitet i rätt tid

Genom noggrann planering och transparent process med aktörer ser vi till att leverera hög kvalitet, i rätt mängd och inom avtalad tid.

QR-code logo
Full spårbarhet

Alla våra gasrör och rördelar är fullt spårbara med identifikation och dokumentation samt följer MDD och är förberett för kommande MDR

Share logo
Ordning och reda

Vårt certifierade kvalitetsledningssystem (ISO 13485:2016) håller i ordning på våra tillverkningsprocesser och säkerställer noggrannhet i alla led.

Amons ledningsgrupp

Sebastian Lodge
Sebastian Lodge

VD

Telefon: +46 477 208 65

Epost:

Mari Tomasson
Mari Tomasson

Administration och Ekonomi

Telefon: +46 477 208 61

Epost:

Jonas Karlsson
Jonas Karlsson

Produktionschef

Telefon: +46 477 208 63

Epost:

Denis Lodge
Denis Lodge

Senior Advisor

Telefon: +46 477 208 66

Epost: